Användning av cookies

Vår webbplats använder cookies för att du ska kunna lägga varor i kundvagnen, boka en tekniker online och för att vi ska kunna samla in anonym statistik för att hjälpa oss förbättra webbplatsens funktion. Ignorera detta meddelande om du vill fortsätta. Klicka på länkarna till höger för att se mer information om de cookies vi använder och hur du hanterar dina inställningar.

Få support för din apparat

Assistans och support för dina apparater.

Siemens Service kan ge dig svar på dina frågor och hjälpa dig att lösa mindre problem på egen hand eller ge information om Siemens Service kan hjälpa.

Använd Siemens webbassistent för att identifiera fel steg för steg och få support för din apparat på basis av apparatdata. Utgå från E-numret på din Siemens hushållsapparat.

Visas en felkod på apparatens display? Välj ”Felkod” för att gå igenom listan med felkoder och tillhörande tips och lösningar.

Identifiera din apparat med hjälp av ett alternativ nedan för information och support.

Identifiera din Siemens-apparat

För att kunna starta problemlösningen måste din apparat kunna identifieras. Mata in E-numret för din apparat. E-numret står på hushållsapparatens typskylt.

Ange E-nr
Var snäll och korrigera uppgifterna
[global.common.msg.errorminlength]
Inte samma lösenord
Ogiltigt produktnamn

E-numret står på apparatens typskylt. På högra sidan visas var typskylten och E-numret sitter. Använd hjälpfunktionen för att identifiera apparaten på den här sidan om du inte vet var typskylten sitter på eller i din apparat.

Hur identifierar jag min Siemens-apparat? Var sitter typskylten?

Bruksanvisningar

Här hittar du all dokumentation för apparaterna inklusive bruksanvisningar, installationsanvisningar och andra apparatrelaterade dokument.

Boka ett servicebesök

Siemens service tar en reparation både under och efter garantitiden, och löser 90 % av problemen vid första besöket. Boka servicebesök snabbt och enkelt online.